Перша леді України Олена Зеленська заговорила про рівні можливості для всіх людей. Як змінити країну так, щоб зникли усталені бар'єри.

Про це вона розповіла в новому пості на сторінці в соціальних мережах Facebook і Instagram. Там вона більш детально обговорила питання, від яких залежить майбутнє нашої країни.

Минулого тижня відбулося перше засідання Ради безбар'єрності, і провести його вирішили в бібліотеки імені Вернадського.

"Це місце, яке тепер має бар'єри. Але за рішенням Президента України вже скоро буде розпочато проект з його перетворення в комфортний і безбар'єрний простір. Таких прикладів має ставати все більше " - сказано в публікації першої леді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мета засідання досить проста - обговорити пропозиції, які були подані міністерствами, стосовно даної тематики, і Олена Зеленська навіть навела кілька прикладів змін, які повинні відбутися в Україні за два роки, тобто, до 2023 року.

МОЗ повинні ввести міжнародну класифікацію функціонування, що в майбутньому дозволить знаходити правильний підхід до кожного пацієнта, і планувати лікування та реабілітаційні заходи.

Міністерство соціальної політики планує створити єдину інтернет-платформу для доступу та дистанційного отримання всіх державних послуг для всіх груп населення. від стані і хвороби.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

І це тільки часто того, чим планують займатися Міністерства найближчим часом, і наступне засідання відбудеться вже в липні, де будуть доопрацьовані всі пропозиції, і написаний план заходів.

Нагадаємо, що Олена Зеленська "змусить" маленьких українців полюбити школу.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олена Зеленська відкрила неймовірні здібності українок: "Дівчата-сила". Перша леді заговорила про тему гендерної рівності

Також "Знай.ua" писав, Олена Зеленська зібрала за одним столом 150 бізнесменів: "будемо реалізовувати проекти". Олена Зеленська зустрілася з представниками бізнес-спільноти