Перша леді України Олена Зеленська повідомила, що 3 червня вона відвідала зустріч з представниками бізнес-спільноти, організовану ЕВА (European Business Association).

"Вчора відбулася приємна та корисна зустріч з представниками бізнес-спільноти, організована ЕВА (European Business Association). Мала нагоду розповісти про напрямки своєї діяльності в ролі дружини Президента, поділилася результатами, здобутками й подальшими планами щодо проєктів. Зустріч відбувалась у двох форматах: онлайн та офлайн. Понад 150 представників бізнесу мали змогу долучитися до неї, поставити свої запитання. Мені було приємно та важливо почути, що бізнесу цікаві напрямки моєї роботи. Так, уже під час нашого діалогу прозвучала низка ідей та пропозицій. Вірю, що після цієї зустрічі в мене з'явиться ще більше однодумців, з якими ми будемо реалізовувати спільні проєкти", - написала перша леді.

Олена Зеленська, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олена Зеленська обіцяє "революцію" у шкільних їдальнях: що їстимуть діти замість сосисок з макаронами. Перша леді розповіла про свої досягнення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Олена та Володимир Зеленські звернулися до українців у День захисту дітей: "Завдання кожного дорослого".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський продемонстрував спортивну підготовку в залі: "У кожного свої млинці". Глава держави похвалився відмінною формою.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська розповіла про місце, куди 16 років таємно звозили жінок: "Не забути..."