Стало відомо про те, що народні депутати Верховної Ради України Тищенко і Куницький вирішили влаштувати розбірки прямо на роботі. Вони перебували в їдальні, як раптом, між ними зав'язався якийсь конфлікт.

Про це на своїй сторінці в Telegram-каналі розповів виключений з політичної сили "Слуга народу" народний депутат Олександр Дубинський.

У повідомленні сказано, що Микола Тищенко з кулаками напав на депутата своєї ж фракції Олександра Куницького. Сталося це в їдальні Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

"Причиною нападу Куницький називає свої викривальні матеріали за схемами поборів з моряків" - пише Олександр Дубинський у своїй публікації.

Після конфлікту в їдальні Микола Тищенко та Олександр Куницький вирішили вийти на вулицю, щоб продовжити з'ясовувати стосунки там. У мережі пізніше з'явилося відео з моменту бійки, яке вже стало хітом в мережі і завірусилося.

Нагадаємо, що Микола Тищенко претендує на звання головного призвідника. Справа в тому, що не так давно у Верховній Раді була знову бійка, в якій брало участь величезна кількість депутатів, однак, особливу увагу було приділено протистоянню Миколи Тищенка та Іллі Ківи. Вони складаються в різних фракціях, які негативно налаштовані один проти одного, тому, після чергової критики однієї зі сторін зав'язалося зіткнення.

Микола Тищенко - фото з Фейсбук (М.Тищенко)
Микола Тищенко - фото з Фейсбук (М.Тищенко)

Спікер Дмитро Разумков зрозумів, що справа доброю не закінчиться, і оголосив перерву.

Нагадавши, на Тищенка накинулися після вечірки в карантин: через це нас не пускають до Європи.

Також Знай.ua писав, що Тищенко знову закотив вечірку на карантині для дружини, покруче "велюру": колони машин, десятки гостей і екіпаж копів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко розповів про куму в Раді і про те, хто навчив його розуму: "тебе назвали д*рій".