Стало відомо про те, що в Новомосковському районі Дніпропетровської області загубилася десятирічна дівчинка. Службовому собаці знадобився всього годину, щоб її розшукати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook.

Дитина вийшла з дому в неділю, 27 червня, приблизно о 7 ранку. При цьому, вона нікому не повідомила про те, куди збирається і навіщо. Коли батьки побачили, що дівчинка не вдома, відразу ж забили тривогу, і звернулися в поліцію.

Поліцейські відразу ж зареєстрували факт зникнення дитини, і зрозуміли, що не можна втрачати ні хвилини. На місце виїхала слідчо-оперативна група Новомосковського районного відділення, а також, до пошуків підключили кінолога зі службовим собакою до Клички північ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Німецькій вівчарці знадобилося зовсім небагато часу для того, щоб взяти слід від речей дівчинки, і вона повела їх з двору приватного будинку по стежці.

Поліція, фото: МВС
Поліція, фото: МВС

Під час пошуків дівчинку знайшли в кущах, де вона і ховалася. Службовому собаці знадобилося близько години, щоб знайти слід дитини.

Її повернули додому назад батькам, і за час відсутності, на щастя, вона ніяк не постраждала, і жертвою злочину не стала.

Що саме стало причиною втечі з дому, і від кого вона ховалася в кущах-невідомо.

Нагадаємо, раніше Рибалка зловив на вудку дитину, віднесло на десятки метрів в річку: "Лід тріщав"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Дитина допомогла татові виявити небезпечну хворобу, довелося ходити з дірою розміром в монетку: "у тебе забавне вухо"

Також "Знай.uа" писав, що Герой на катері кинувся до палаючого човна і врятував десятки життів : "це було найкраще, що я міг зробити"