Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом.

Нещодавно зірка виставила пікантне фото в один зі спекотних літніх днів, рекламуючи бренд одягу, примірявши лише корсет і труси чорного кольору. Інтернет-знаменитість без сорому продемонструвала оголені сідниці і груди, розпустивши довге темне волосся.

Альона порадила носити корсет всім, хто хоче змоделювати талію, а також при великих навантаженнях на спину і після пологів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Дівчатка, регулярне носіння корсета моделює талію навіть там, де її немає від природи.

Тож,
так, утяжка в таких випадках дуже потрібна, навіть худим 😈

Так само , для підтримки спини, при фізичних навантаженнях, під час занять спортом і після пологів. Якщо малюк на руках 24/7 👼 🏼 "

Фолловери не пройшли повз, відповідаючи дівчині:" Маячня маяснею, це тільки у лікаря потрібно дізнаватися і точно не на тренуваннях носити"," Мадам у вас імплант потік", " на жаль такі корсети порушують кровообіг в малому тазу. Корсет для спорту використовується виключно для виконання деяких вправ і тут же знімається. Ціна тонкої талії - варикоз і геморой".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн