Андрій Шевченко розповів про те, що чекає в сьогоднішньому матчі 29 червня збірної України і збірної Швеції. Відео з його коментарем з'явилося на ютуб-каналі Manchester City Ukraine.

Тренер збірної України заявив, що команда збірної України готова до будь-якого сценарію, так як Швеція є серйозним супротивникам.

Ця команда буде грати в певному стилі. У них є два дуже хороших нападників, які добре дуже переміщаються. Команда, яка може як відходити, так і агресивно грати. Тому ми готові до будь-якого сценарію
- повідомив він.

Матч обох команд відбудеться о 21.00. Швеція є сенсаційним тріумфатором в групі, зігравши внічию з Іспанією, впевнено перемігши Словаччину і Польщу, вона вийшла з першого місця в досить непростій групі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Україна ж була за крок від вильоту в Євро. Попри те, що наші співвітчизники з боєм зустріли одного з фаворитів чемпіонату збірну Нідерландів, у підсумку програли їм 3:2. Матч з Македонією був вкрай важким для нашої збірної, проте аутсайдера чемпіонату вдалося перемогти 2: 1. Найгірше вдалася гра зі збірною Австрією, яка впевнено обіграла українців з рахунком 1:0.

У підсумку наша збірна на третьому місці, однак правила Євро - 2020 дозволяє двом командам в груповому турнірі виходити в плей-офф, однак для цього треба мати кращу різницю забитих і пропущених і більшу кількість очок.

Нагадавши, Кіпер збірної України Бущан став одним з кращих воротарів Європи: врятував 11 разів.

Як повідомляв Знай.uа, Україна втратила найсильнішого гравця перед матчем проти Швеції в 1/8 Євро-2020: відправили назад до Києва.

Також портал Знай.uа писав, що політик підколов збірну Україну їдким мемом: "Спасибі шведу за перемогу".