У середу, 30 червня, погода в Україні буде спекотною і дощовою. Опади прогнозуються в більшості областей: негода обійде стороною лише Схід і Південь країни.

Як повідомляє Укргідрометцентр, температура повітря протягом дня в середньому буде в межах +27 +31 градусів. Вночі температура повітря знизиться вдвічі: +15 +18 градусів.

Дощі та зливи накриють західні та центральні регіони України. Увечері опади посиляться і пройдуть у Вінницькій, Житомирській, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях.

Також грозові дощі пройдуть завтра вдень на північному сході України. Сухо буде в Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській областях і в Криму.

погода на 30 червня, фото з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що поблизу західних областей пролягатиме лінія збіжності – зона зустрічі повітряних потоків. Уздовж таких ліній часто збираються купчасто-дощові хмари, а саме в таких місцях ллють дощі та гримлять грози.

У Києві в середу дощу не буде, вдень температура повітря складе близько +28 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять священномучеників Мануїла та Ісмаїла. Наші предки прислухалися до дерев: якщо сосна дзвенить, а дуб – стогне, значить бурю не минути.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.