Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила фото 16-річної доньки Маші в цікавому і досить таки брутальному вбранні. Юна дівчина позує у відвертій сукні, що демонструє її декольте, і зі зброєю в руках.

"Господиня артілі))", - зазначила в публікації артистка.

Користувачі в соцмережі висміяли образ Маші і знання правопису сім'ї Полякових: "Картелю або артілі... Полякови, вчіть правопис", "Господиня борделя😂", "Даремно ви виставляєте свою дівчинку в такій іпостасі. Їй ще рано.", "Фото так собі!! Краси Машиної 0,0%".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова стала багатодітною мамою, безмежна радість: "Вітайте нас". Співачка повідомила, що у її кішки народилося як мінімум двоє малюків. Артистка приймає привітання від зіркових колег і фанатів.

Нагадаємо, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "Я не перетворюся на козу?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, лежачою на зеленій галявині.