Тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook крутими публікаціями.

Цього разу зірковий тренер розмістила фото в елегантному образі і з широкою посмішкою на обличчі. Марина написала топ-лист улюблених фільмів, які рекомендує до перегляду своїм глядачам.

"Можу вам запропонувати декілька фільмів, які ви збережете і на вихідних подивитеся 😉 А ви мені в коментарях накидаєте свої ідеї.

Гнів людський. Подивилася в кінотеатрі зовсім недавно фільм Гая Річі з прекрасним Джейсоном Стейтемом в головній ролі. Тримав у напрузі від початку до кінця. Давно такого не відчувала. Якщо за сюжетом, то "Холодний і загадковий Ейч влаштовується на роботу в інкасаторську службу, яка щотижня розвозить по Лос-Анджелесу сотні мільйонів доларів". До речі, це перший американський проект англійця Гая Річі і четвертий спільний проект його з Джейсоном Стейтемом.

Круелла. Влаштували з оливкою кіносеанс і не пошкодували. Красива і стильна картинка, чарівна Емма Стоун, яка схожа на Джокера в жіночому образі. І хто ж не дивився "101 далматинець" і не мріяв завести собі таку ж собаку? 😅

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Хочу як Бріджет. Легкий французький фільм 2013 року. В оригіналі називається "Жозефіна", згідно імені головної героїні. Романтична комедія про те, як важливо не рубати відразу з плеча і давати людям шанс розкритися", - написала Марина Боржемська.

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська розсекретила свою пару, мережа в захваті: "Дарує прекрасну посмішку".

Нагадаємо, Марина Боржемська привітала найдорожчого чоловіка у своєму житті: "Люблю тебе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок: їх їсть майже кожен.

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною.