Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників цікавим роликом у своїх Insta Stories.

Так, на опублікованому відео 35-річна знаменитість з'явилася в своєму офісі перед дзеркалом. У кадрі Оля позує в білій футболці з кольоровим принтом, широких блакитних джинсах і кросівках. Співачка зізналася, що не любить займатися шопінгом, тому нерідко забирає собі речі просто зі зйомок.

"Терпіти не можу Шопінг. Часто речі забираю просто зі зйомок. Нарешті приїхала в офіс. В офісі нікого немає. Є можливість попрацювати, подумати. Сьогодні забрала зі зйомок джинси. Я не ходжу в магазини, беру все на зйомках. І буду зараз "думки гадати", - сказала на відео Цибульська.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська відповіла, що у неї з розлученим Дзідзьо – не повірили: "Коханка кума". Співачка дала відверте інтерв'ю Наталії Влащенко.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте". Артисти заінтригували фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська згадала про Наталю Могилевську і змінилася в обличчі: "Плакала. Ображалася".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська розповіла про "подвиг" заради кохання: порвала сукню і промокла до нитки.