Відомий 63-річний народний артист України Павло Зібров поділився з багатотисячною армією у своєму Instagram провокаційним відео за участю співачки Jerry Heil (справжнє ім'я якої - Яна Шемаєва).

Одружений співак продемонстрував підписникам уривок з репетиції виступу до Дня Незалежності, в кадрі він на руках тримає юну артистку.

Співачка одягнена у Відверті короткі шортики і вочевидь радіє увазі зрілого колеги в його міцних обіймах, сміючись і підспівуючи зі словами: "Мрії збуваються".

Павло коментує ролик інтригуюче, обіцяючи глядачам цікавий дует.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Придумали з Jerry Heil дещо дуже цікаве до Дня Незалежності 🤩 гортайте карусель і дивіться, як пройшла перша репетиція 😎 ", - повідомляє співак.

"Мама буде заздрити", - також поділилася враженням Jerry Heil.

скріншот з відео

Підписники не змогли втриматися від їдких та іронічних коментарів: "Добре пройшла репетиція", "Полоскотав легендарними Зіброусиками", "Є варіант що він мріяв про молоденьку колегу, так що його мрія начебто збулася", "Ще потрібно Винника".

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров зізнався в любові до "Папіка" Стаса Боклана: "Цілковита..."

Нагадаємо, що Павло Зібров показав українцям, як правильно копатися у смітті.

Як повідомляв портал Знай.uа, нестаріючий Михайло Поплавський показав своє сало всій Україні: ще й студенток підключив.

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський заманив Павла Зіброва своєю "забавою": "Не відпускає".