Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію про результати дослідження на тему розвитку гастрономічної культури в Україні.

"4 дні мали експерти з Європи, щоб зрозуміти, про що українська гастрономія і на якому вона зараз етапі порівняно зі світом.

Навіщо це їм: можливість відкрити нові смаки та створити з цього інформпривід у себе на батьківщині.
Навіщо це нам: щоб використати фідбек для власного розвитку. Плюс, посіяти позитивні згадки про Україну за кордоном.

Отже маємо. Два міста, 13 зупинок. Київ, Одеса. Ми охопили все, що можна охопити за такий час: ринки, шефи з різними філософіями, виноробні, тренди (локальні і світові, які ми впровадили).

Глобально все гуд. Ми на правильному шляху. Основне, що нам треба ввести масштабно (типу не декілька рєстіків, а основатєльно): локальність, екологічність, органіка, безвідходність. Коли це стане загальною практикою (а не як УТП), то ми потрапимо у світову кулінарну лігу", - повідомляє в пості Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз

Аліна Гросу показала свого красеня-чоловіка Михайла Михайловича: "Дуже схожі"

Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: забрала останнього

Лоліта Мілявська показала рідкісні кадри з донькою, яку залишила в Україні: "Мовчання - золото"

Солістка GO_А Катерина Павленко чесно розповіла Катерині Осадчій про стосунки з Maneskin: "Роман з фронтменом"

Показати ще

Раніше ми писали про те, як Євген Клопотенко підсів на полуничку: "Скиньте мені фоточки". Відомий кулінар показав, яке блюдо обожнює в літню пору року.

Нагадаємо, Євген Клопотенко перетворив борщ на морозиво і закуску до пива: "Ось, що вийшло". Легенда "МастеШеф" урізноманітнив українську кухню.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву.