У місті Кременчук на оптовій базі "МаркетОпт" не стежать за якістю своєї продукції, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших "сюрпризів" для покупців.

"Врятувало те, що приготований з м'яса шашлик різали ножем на дрібні шматочки. У магазині вибачилися і запропонували цукерки і сік", - повідомляють в Telegram-каналі "Чорний список".

скріншот з Telegram-каналу

У вівторок, 29 червня, очевидець зафіксував уламок голки в купленому шашлику, наявність якої шокувала і викликала масу засмучених коментарів.

"Ага, я теж ловив такий в м'ясі. Добре, що теж нарізав дрібно", "Обколоте якоюсь хр*нню м'ясо..схоже, для ваги водою накачували.. класна реклама для МаркетОпт ✊", "Спалилися по повній 😂. Хоча, м'ясо іноді наколюють молоком, воно соковитіше стає в приготованому вигляді, але голки повинні бути як від інсулінового шприца", - пишуть користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот з коментарів

Зазначають, що даний факт не залишиться непоміченим, і ця пригода понесе за собою очевидні наслідки.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."

Як повідомляв Знай.uа, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом. У Києві, в магазині "Сімейна пекарня" хлопцеві продали французький хот-дог з надкушеною сосискою.

Також портал Знай.uа писав, що в АТБ українцям запропонували дивне "прозоре" масло: "Забули підфарбувати". Дивне знебарвлене рослинне масло торгової марки "Щедрий дар" було виявлено на полиці супермаркету.