Кияни бурхливо відсвяткували перемогу збірної України з футболу в матчі зі збірною Швеції. Про це повідомили на Telegram-каналі "Х**вий Київ".

Жителі Києва бурхливо відсвяткували перемогу збірної України з футболу над збірною Швеції в матчі 1/8 чемпіонату Європи.

Збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1. За цим матчем уважно спостерігала вся країна, в тому числі і кияни, для яких трансляцію перенесли на великий екран ТРЦ "GULIVER", тому кожен бажаючий міг насолодитися цим матчем і повболівати за співвітчизників.

Публікація каналу Х**вий Київ: Telegram
Публікація каналу Х**вий Київ: Telegram
Публікація каналу х**вий Київ: Telegram

Так, в мережі опублікували відео, де можна побачити як кияни радіють перемозі збірної України біля ТРЦ "GULIVER". Крім цього багато водіїв почали сигналити на честь даної події.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Крім цього перемозі збірної зраділи не тільки вболівальники, а й самі футболісти. Так, український футболіст Віталій Миколенко опублікував відео в розділі "сторіз" на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де показав, як його колега по збірній Роман Яремчук святкує перемогу.

Публікація Віталія Миколенка: Instagram
Публікація Віталія Миколенка: Instagram
Публікація Віталія Миколенка: Instagram

На відео можна побачити Романа Яремчука, який без футболки танцює запальний танець у роздягальні збірної України. При цьому на тлі голосно грає музика. Футболіст явно радий перемозі і не приховує своїх емоцій.

Перемогу збірній України принесли голи забиті Олександром Зінченком на 27-й хвилині та Артемом Довбиком на 120-й хвилині. З боку збірної Швеції гол забив Еміль Форсберг на 43-й хвилині.

Наступним противником збірної України стане збірна Англії з якою вона зустрінеться в 1/4 чемпіонату Європи. Матч запланований на 3 липня 2021 року.

Збірна України, фото: football24.ua
Збірна України, фото: football24.ua
збірна України, фото: football24.ua

Нагадаємо, що українець з росіянином "побраталися" на Євро-2020: футбол понад усе

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський, Вацко і Беленюк зворушливо привітали збірну України після перемоги над Швецією: "Вболівали за вас всією душею"

Також, "Знай.uа" писав, що Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1-найяскравіші моменти матчу