Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася емоціями після матчу збірної України зі Швецією, де нашим вдалося вирвати перемогу на останніх хвилинах матчу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вона опублікувала новий пост, де передала не тільки свої емоції, які вона зазнала від гри, але і свого кота на прізвисько Апельмон.

Спочатку Наталка Діденко опублікувала пост з фотографіями, які вона зробила під час перегляду матчу. Вона фотографувала телевізор, і зняла емоції футболістів і тренера після перемоги збірної на матчі, підписавши все це такою простою, але відповідною фразою: "Слава Україні".

Потім вона знайшла фотографія тренера Андеря Шевченка, якому прифотошопили вуса, а також вовняний капелюх, прямо як у козаків, а поруч зображений її кіт на прізвисько Апельмон, на якого наділи такий же головний убір.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Апельмон з дитинства за Шеву!!!"- підписала вона публікацію.

Тренер української збірної Андрій Шевченко також порадував переможним постом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де подякував усім, хто вірив у них.

"Ми хотіли і ми перемогли, граючи з силою і гордістю. Пройшли до чвертьфіналу ... всі разом " - підписав чоловік публікацію. При цьому, спортсмен вибрав для поста найяскравіші кадри з минулого матчу. Непередавані емоції, і історичний момент, який будуть пам'ятати ще довго.

Нагадаємо, що це вперше в історії, коли Україна спочатку вийшла в плей-офф на чемпіонаті Європи, а потім ще й в наступний етап.

Наступний матч українська збірна зіграє з Англією, і відбудеться це в суботу, 3 липня, де і визначиться доля команд у півфіналі.