Володимир Дантес показав, яким спортом він любить займатися. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж подружжя, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються.

Нещодавно знаменитий виконавець у своїх сторіз опублікував відео, на якому він показав як займається серфінгом. Сам виконавець ймовірно вкрай впевнено тримається на дошці і регулярно займається спортом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зокрема, взимку 2020-2021 року Володимир Дантес разом зі своєю дружиною Надією Дорофєєвою поїхали на Балі. Пара насолоджувалася теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею. Веселою компанією подружжя зустріло Новий Рік 2021.

Саме на Балі Володимир Дантес разом з Дорофєєвою займалися серфінгом.

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес затискався вночі з високим бороданем: не приховують почуттів.

Також " Знай.ІА " писав, Наталія Могилевська креативно підтримала збірну України з футболу на " Євро-2020": "Тримавши". Наталія Могилевська записала трепетне відео-звернення для українських футболістів

[embed]https://youtu.be/4hP40l6OM40[/embed