Відома українська телеведуча Ольга Фреймут (Локотко), яку в народі охрестили "королевою етикету", часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Цього разу 39-річна знаменитість опублікувала в Insta Stories милий знімок, на якому вона зображена зі своїм чоловіком, генеральним директором "Нового каналу" і продюсером Володимиром Локотком.

Ольга Фреймут і Володимир Локотко, скріншот з Insta Stories

Як відомо, зіркове подружжя почало будувати стосунки в далекому 2015 році. Через рік у них народився син Валерій, а ще через рік на світ з'явилася їхня донька Євдокія. Фреймут і Локотко одружилися 25 квітня 2017 року.

Ольга Фреймут і Володимир Локотко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У телеведучої також є старша донька Злата Мітчелл, якій нещодавно виповнилося 15 років.

Злата Мітчелл, фото Instagram
Злата Мітчелл, фото Instagram

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут ніжно привітала дорослу доньку: "Наша гордість". 15-річна дівчинка закінчила престижну англомовну школу в Києві. Також одночасно вона навчалася і в звичайному українському навчальному закладі.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала свою версію "Сексу у великому місті": королева етикету і три подружки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Фреймут вирішила навчити українців, як правильно тримати пальці під час чаювання. Такі відео Фреймут знімає в рамках рубрики під хештегом #етикетзфреймут.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Фреймут обсмоктала морозиво і взялася за устриці: як правильно.