Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією зворушливим постом в Instagram.

Так, 32-річна акторка розповіла про головні принципи в її стосунках з Олександром Еллертом.

"Прагнути побачити хороше. Нещодавно я зрозуміла, що мій чоловік може вирішити абсолютно будь-яке питання! Я дуже довго цьому пручалася, напевно тому що звикла робити все сама. Виявилося, відпустити контроль і відчувати себе розслабленою дуже приємно і природно.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Знайти спільні цінності і домовитися про те, які вони один з одним. Днями, відкриваючи холодильник і побачивши порожні полиці я відчула сором і розчарування, що я погано дбаю, але у відповідь я почула схвалюючий тон Саші: кохана, навіщо там всьому гнити, адже нас майже не буває вдома?

І це ще про одну таку потрібну для мене цінність – турбота! У моєму випадку вона проявляється по-іншому, і Саша зміг це розпізнати. Це цінно, що він відчуває мою турботу не лише в зрозумілому домашньому господарстві, а й в інших проявах мого кохання.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ніжність: слова кохання, поцілунки, обійми. Ми обидва від цього дуже сильно залежимо і обидва один одному це даємо. Так важливо знати, що це необхідно для партнера, не позбавляти його цих цінних моментів, не нехтувати ними", - написала Мішина.

Нагадаємо, Олександр Еллерт "пограбував" банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні копійки.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті: "Взяла на себе відповідальність".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина випросила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта.