1 липня 2021 року, в стінах Верховної Ради України сталася чергова "бійка", але вже не між народними депутатами.

Під час виступу на брифінгу у ВРУ, нардеп Микита Потураєв, який виступає від партії "Слуга народу", став жертвою нападу жінки. Згодом стало відомо, що нею виступила Ірма Крат, яка в минулому була активісткою Майдану і командиром "жіночої сотні".

Микита Потураєв, скріншот з відео
Микита Потураєв, скріншот з відео

Спочатку, виходячи з відео, опублікованого в Інтернеті, Ірма вдарила Микиту Потураєва кулаком, а потім, через кілька секунд, взялася за сумку. Її швидко вивела охорона, а своє невдоволення, швидше за все, вона висловила через продаж сільськогосподарських земель.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нардеп від Партії "Слуга народу" відомий українцям після своєї заяви про закінчення епохи бідності лише після розстрілу фракції ОПЗЖ (Опозиційної платформи - За життя).

Микита Потураєв: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук
Микита Потураєв: біографія і досьє, компромат, скрін - Фейсбук

Після цих слів, до Трибуни у Верховній Раді вийшла вся ображена фракція і почалася бійка із захисниками Потураєва з "СН". Згодом Микита приніс свої вибачення за сказане.

Нагадаємо, "Слуги народу" зав'язали тісні стосунки в Раді: парочці пророкують марш Мендельсона

Як повідомляв "Знай.ua", нардеп Людмила Буймістер прийшла в Раду у футболці з "мультами" Karl Lagerfeld

Знай.ua писав, Тищенко зчепився з Куницьким просто в їдальні Ради: "Напав з кулаками". "Причиною нападу Куницький називає свої викривальні матеріали за схемами поборів з моряків" - пише Олександр Дубинський у своїй публікації.