Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з готельного номера, відправившись на відпочинок до Греції разом з сім'єю. Так, артистка сиділа на просторому ліжку, примірявши досить пікантне боді чорного кольору з глибоким декольте, доповнивши образ намистом з перлами.

39-річна зірка вражала натуральністю з ніжним нюдовим макіяжем на обличчі, акуратно зібравши довге світле волосся назад.

При цьому Ольга продемонструвала струнку фігуру і зізналася, що вважає проживання в різних готелях ідеальним життям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Життя в готелях.

Ідеальне життя 🤍"

Фолловери не пройшли повз: "Ольга, як можна, відпочиваючи тривалий час, залишатися в такій чарівній формі????!! 💁♀️🙆🏻♀️", "Олю, найближчі кілька днів буде "гаряче" 🔥 емоційно) Планети знову щось не поділили)😂", "а чистота готелю?Там ідеально чисто?", "Добре виглядаєте🔥", " Оля, це фото якого року ? Вибачте, за нескромність .. Ви , як завжди, чарівна 🤍".