29 червня 2021 року відбувся фінальний поєдинок 1/8 фіналу Євро-2020 між Україною та Швецією, в ході якого наша збірна здобула перемогу над противником і рухається далі по турнірній таблиці.

Українська команда отримала підтримку від мільйонів громадян по всій країні, включаючи президента Володимира Зеленських, інших членів правління і зірок шоу-бізнесу. Наступний матч збірної під проводом Андрія Шевченка відбудеться вже цієї суботи, в Римі, проти Англії.

Збірна України, фото: football24.ua
Збірна України, фото: football24.ua

Тому британська преса продовжує аналізувати гру нашої збірної перед матчем, 3 липня 2021 року. Засоби масової інформації виділяють витривалість, згуртованість і стратегічне бачення Андрія Шевченка. Українська команда повинна помститися збірній Гарета Саутгейта за той незабитий гол у ворота Англії на Євро-2021.
Також газети пишуть про блискучу кар'єру Шевченка в Італії, як про додаткове джерело натхнення для нашого тренера. А досвід в "Челсі" - додатковим стимулом довести особисті здібності.

Збірна України, facebook.com/news24ukraine
Збірна України, facebook.com/news24ukraine

Піт Холл і Олівер Янг-Майлз, у статті для видання INews пишуть, що англійці не могли сподіватися на такого вигідного супротивника. Однак все ж потрібно зберігати в увазі те, що накопичилося за багато років у збірній України, включаючи труднощі і випробування, і те, що згодом вилилося у святкування після перемоги над Швецією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Єдність і непохитний дух разом з кількома тактичними хитрощами", - пишуть вони.

Додають і вплив конфлікту на Донбасі, на футбольну збірну.

Збірна України, фото: GettyImages
Збірна України, фото: GettyImages

Нагадаємо, Зінченко і Довбик блиснули сталевими м'язами і поборолися за серця українок: "Хто більше постарався?"

Як повідомляв "Знай.ua", герой Євро-2020 в "ліфчику" Артем Довбик зважився зателефонувати Ніцой після звинувачень: "Занадто хороша"

Знай.ua писав, перемога збірної України підірвала на ноги всю Раду: радіють, як діти