Відома українська комедійна актриса, гумористка і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб.

Зараз з'явилася інформація про те, що ведуча не змогла провести телеефір "Твій День" через неприємний інцидент. Олена приєдналася до колег лише за допомогою Skype, і в ході бесіди розповіла, що ж їй завадило прийти на роботу. Причиною виступала випадкова травма - вона зламала ногу.

Олена Кравець, скріншот із відео
Олена Кравець, скріншот із відео

"Я взагалі не знаю, як таке могло статися вчора. Ніщо не віщувало біди, я прийшла додому, накупила собі черешні і планувала зайнятися справами. І я просто заплуталася у власних, таких широких шовкових брюках, я спіткнулася, вдарилася ногою об косяк, я навіть не впала. Я просто дуже боляче вдарилася об косяк, заплутавшись у власних брюках", - зізналася Олена Кравець.

Олена Кравець, скріншот з відео
Олена Кравець, скріншот з відео

Все це, за її словами, сталося протягом п'ятнадцяти хвилин. З'явився набряк неприємного кольору і нога трохи боліла. Потім знаменитість з'їздила в лікарню і в результаті медики поставили їй діагноз - перелом плеснової кістки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тепер їй потрібно протягом тижня побути вдома, і лежати більшу частину часу з задертою ногою. Олена зізналася, що сподівається на повернення в студію, хоча б на милицях. Її колеги - Тимур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун побажали їй одужання.

Нагадаємо, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець у шкірі і латексі пішла бродити по підворіттях: "Без паніки, мам"

Як повідомляв "Знай.ua", донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець пішла з дому рано вранці: "Що за..."

Знай.ua писав, Олена Кравець з "Кварталу 95" зізналася, що дуже хоче на відпочинок: "Мені потрібно це"