Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

14 червня 2021 року знаменитість святкувала свій 31 День народження, який паралельно став і днем смерті її улюбленого дідуся Олексія. А зараз вона поділилася відео, в якому поділилася фрагментами молодості, перебираючи старі VHS. Тільки архів не зачіпає саму Тодоренко, адже на той момент їй було всього 5-6 років.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

"(Пробач, хрещена), як 25 років тому відривалися від душі на квартирниках наші батьки і ми з ними заодно. Я вирішила відобразити нинішні зустрічі з друзями, щоб через 20 років мої діти від душі повеселилися. Залишу це тут на пам'ять)", - написала Регіна Тодоренко в публікації.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

Згодом телеведуча вирішила поділитися рецептом коктейлю, показаного на відео. В першу чергу потрібно в келихи додати лід, потім змішати вермут (алкоголь шкодить вашому здоров'ю) і тонік - один до одного. Потім додати апельсин, нарізаний кружечками і готово!

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко влаштувала сюрприз Топалову прямо в поїзді: "Навіть на відстані ми разом"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко показала себе 15 років тому: Топалов би не закохався

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко показала зухвалі зміни, шанувальники ледь впізнали: "Спеціально криво"