Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко любить радувати своїх шанувальників унікальними рецептами і цікавими публікаціями.

Цього разу кулінарний гуру розмістив у своєму Instagram кумедне відео, в якому розповідає про новий рецепт приготування кабачків у поєднанні з ванільним цукром.

"Кабачки з ванільним цукром - це, бл*ха, емейзинг. Не питайте нічого. Просто візьміть зараз і з'єднайте ці два продукти. Вони все одно у вас вдома. Ну, швидше за все. Кабачки сирі, тому що можна задов*атися, якщо постійно їсти їх смаженими. А ось коли нічого з ними не робити і прийняти їх, як вони є, то вам відкриється цілий новий світ. І про ванільний цукор не забудьте", - захоплено повідомляє Євген.

Раніше ми писали про те, як Євген Клопотенко підсів на полуничку: "Скиньте мені фоточки". Відомий кулінар показав, яку страву обожнює в літню пору року.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко перетворив борщ на морозиво і закуску до пива: "Ось, що вийшло". Легенда "МастеШеф" урізноманітнив українську кухню.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею. Євген Клопотенко показав оригінальний рецепт приготування молодої картоплі.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву. Євген Клопотенко зізнався, що колись жахливо готував.