Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вирізняється особливим гумором та харизмою, регулярно підтримує контакт зі своєю публікою в соціальних мережах.

Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 3,7 мільйона читачів, Леся Нікітюк виклала сторіс, в якому показала ідеальну сукню.

"В цій сукні є нарешті все, що необхідно", - заявила телеведуча.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Напівпрозора сукня з відкритими плечима на Лесі Нікітюк виглядала дійсно приголомшливо. Крім того, вона вдало відкривала і ноги й декольте. З радості Леся Нікітюк пустилася в запальний танок, а сукня без бретельок дивним чином навіть втрималася на ній.

Раніше Леся Нікітюк опублікувала цікавий кадр. Учасник останнього сезону популярного проєкту "Холостяк" став перед телеведучою на коліно. Водночас задоволена Нікітюк тримала перед ним табличку "Міша, я згодна".

"Коротко про сьогоднішній день. Боже як несподівано 😁 P.s. Міша @kanyeeebear ти Зверху 😌", - підписала вона несподіваний кадр. Леся Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк несподівано "злила" дату пологів: "Страшно...". Леся Нікітюк заінтригувала відео про пологи

Як повідомляв портал "Знай.ua", щаслива Леся Нікітюк сховала чоловіка під весільною сукнею: "Вгадайте, як звуть". Леся Нікітюк поділилася яскравим відео зі зйомок шоу "Хто зверху"

Також "Знай.ua" писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок: їх їсть майже кожен. Тренерка Марина Боржемська назвала небезпечні продукти