Відома російська співачка МакЅим зіткнулася з серйозною проблемою. У дівчини виявили всі симптоми коронавірусу, через який вона опинилася в реанімації.

Зараз згадаємо важку долю співачки, яка була і залишається кумиром мільйонів.

Народилася вона 10 червня 1983 року в Казані, і виховувалася з братом в сім'ї виховательки і автомеханіка. З самого дитинства Марина була творчою дитиною, і почала займатися музикою.

Співачка МакЅим, фото: Instagram
Співачка МакЅим, фото: Instagram

У 2003 році записала перший сингл "важкий вік", а потім "ніжність", які спочатку не принесли їй успіху. Зрозумівши, що в Москві більше можливостей, вона вирушила підкорювати російську столицю.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Перші хіти були перезаписані, і увійшли до альбому, який став платиновим, і головним хітом стала "Чи знаєш ти", який донині є еталонним.

Всього у неї вже шість альбомів, і крайньою роботою стала композиція "спасибі", що вийшла ще в лютому цього року.

Вперше вийшла заміж вона за звукорежисера Олексія Луговцова, і в березні 2009 року народилася дочка Олександра.

Поводився чоловік досить дивно, і забороняв дружині вести публічний спосіб життя, заклеював камери на смартфонах, і відбирав електронні пристрої.

У якийсь момент він залишився без роботи, і не став шукати нову, через що почалися постійні скандали з погромами і самогубством.

Далі вона вийшла заміж за лідера групи Animal Джаz Олександра Красовицького, і від нього дівчина пішла до олігарха Антона Петрова, в якого закохалася.

У 2014 році вона народила йому дочку Марію, і вже через рік він кинув Марину заради іншої.

Зараз у Макѕим новий коханий, ім'я якого вона не оголошує, саме він допоміг їй впоратися після трагічного ДТП, після якого вона захопилася алкоголем. Пару раз вона через спиртне навіть опинилася в реанімації.

МакЅим, фото: Борис Кудрявов
МакЅим, фото: Борис Кудрявов

Молодий чоловік відправив її в рехаб, що допомогло їй оговтатися. Лікування допомогло, і Марина знову повернулася на сцену.

У червні 2021 року вона вирушила в тур з концертом в рідну Казань, і після концерту її відвезли в лікарню з температурою, вона практично не дихала самостійно.

У лікарні у неї виявили ураження 40% легенів, хоча тести на коронавірус негативні.

Вже 19 липня її підключили до ШВЛ, і перевели в кому, у неї вже уражено 80% легенів. Залишається сподіватися на диво, адже, нічим іншим їй зараз не допоможеш.

Лікарі кажуть, що якщо вона виживе, то це буде справжнє диво.

Фанати також почали підтримувати співачку, і запустили флешмоб.

Нагадаємо, співачка МакЅим досі не вийшла з коми, помічник артистки зробив термінову заяву: "Поліпшень немає"

Як повідомляв Знай.ua, співачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні

Знай.ua писав, госпіталізована співачка МакЅим в комі, Шанувальники не знаходять собі місця