Відомий танцюрист в шоу-балеті Олі Полякової і партнер Лесі Нікітюк в шоу "Танці з зірками" Максим Єжов виставив пікантне фото, чим викликав фурор серед шанувальників.

Так, юнак вирішив засвітити свій сталевий прес і здався в кадрі в одних білих трусах, які виявилися трохи "малі" за розміром, що і помітили всі кому не лінь.

"Добрий ранок ☀️", - підписав знімок хлопець.

"Це не змія, це удав😂",- прокоментувала фото Леся Нікітюк настільки вразившись, що вирішила зробити репост собі на сторінку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ти надихнувся однією відомою артисткою, і теж виклав фото зі змією?😂", - написала Оля Полякова під фото Максима.

"Та можна було труси і не одягати вже 😂", "а інста таке не банить?)))) ", "Я каву проковтнула гарячою...разом з чашкою.... Очі поки не повернулися в орбіти.🔥 ", "Витягни ти ту хрень їх трусів😂", " якби і мозок так вражав жінок, життя було б крутіше.", "залипла 🔥 тільки я, раз 10 збільшила фото? звичайно подивитися на очі😍 😂", "Я перепрошую, але білизну треба носити по розміру, у вас трусішкі замалі)"," а чого всі так дивуються? Нормально начебто все. У мене колишній чоловік 2.10 зростанням і худий, стрункий. Відмінна будова тіла) прекрасні пропорції :)", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова влаштувала Гарячі Танці з Сонею Плакидюк: день народження вдався

Як повідомляє портал «Знай.иа» Оля Полякова роздяглася і прикрила" те саме "вогником:" Видно, як газон поплив"

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк у білій сукні показала, хто носить за нею важкі речі: "немов королева"