Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на вихідних. Липень продовжує дивуватися своєю мінливістю.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де детально розписала всю синоптичну ситуацію на найближчі два дні.

З дощами і так все зрозуміло, вони будуть і сьогодні, і завтра, і весь наступний тиждень. Але, ось, що ж буде з температурою повітря.

На карті видно, де буде спека, а де буде трохи холодніше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свіже повітря закріпиться в західних областях країни-температура повітря там складе 21-27 градусів тепла. А ось на Сході буде спека - +28+32 градуса. У більшості областей денна температура коливатиметься від 25 до 20 градусів тепла.

Грозові дощі будуть рівномірними, і швидше за все, будуть супроводжуватися як сильним вітром, так і градом.

Погода на вихідних, фото: Facebook
Погода на вихідних, фото: Facebook

У Києві ж 3-4 липня буде +26+28 градусів. Можлива короткочасні дощі, які прийдуть разом з вітром, і можливо градом.

"Скаржитися на те, що" обіцяють, обіцяють, а його немає " не варто. Прогностичні професійні моделі і поведінка атмосфери - це те, що беруть до уваги синоптики при складанні прогнозу погоди" - пише Наталка Діденко у своїй новій публікації.

Робити прогнози стосовно подальшої погоди в цьому місяці поки що рано, так як, практика показує, що вона може змінитися кожну хвилину.

Нагадаємо, що погода 10 червня пронесе літні грози по всій Україні, сховатися ніде

Як повідомляв портал Знай.uа, можливі шквали і потужний град: в Україні на кілька днів істотно зіпсується погода, прогноз синоптика

Також, Знай.uа писав, що в Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок