У Великобританії 40-річний чоловік отримав вертикальний перелом пеніса. Цей випадок став першим у світі за весь час медичних спостережень.

Про це пише британський медичний журнал BMJ.

Так, 40-річний британець отримав перелом, коли під час сексу промахнувся і уперся статевим органом в промежину партнера.

Відомо, що під час перелому чоловіки зазвичай чують характерний звук, який відбувається через розрив білкової оболонки, яка покриває наповнені кров'ю запалі тіла. Природно, після цього пропадає ерекція, а пеніс сильно опухає і синіє. Така травма вимагає негайного медичного втручання.

В описуваному випадку у чоловіка був відсутній характерний звук, а статевий орган ще деякий час був в ерогованому стані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляють британські медики, МРТ показала вертикальний розрив в три сантиметри з правого боку пеніса.

Через півроку пацієнт повністю відновився після травми і зміг продовжити вести повноцінне статеве життя.

Вертикальний перелом члена на МРТ / Фото: BMJ https
Вертикальний перелом члена на МРТ / Фото: BMJ https

Нагадаємо, в Іраку у немовляти знайшли трифалію (Triphallia), або три пеніса. При цьому функціональним виявився тільки один; інший був прикріплений до кореня основного, а третій розташовувався нижче мошонки. Додаткові органи були сформовані слабо і не мали уретри. Їх видалили хірургічним шляхом.

Нагадаємо, раніше Жінка подала в суд на хірургів, які видалили їй клітор: "не отримую задоволення від сексу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві парочка усамітнилася у вбиральні, відвідувачі ресторану застигли: "відкусила прутень"

Також «Знай.иа " писав, що Чоловік накрутив гайку на інтимне місце, зацінили лікарі та рятувальники: зрізали з ювелірною точністю