В Україні змінили порядок в'їзду осіб, які прибувають з низки країн.

Про це повідомили у пресслужбі МВС України у Фейсбуці.

Так, порядо в'їзду змінили особам, які прибули з Великобританії, Російської Федерації, Індії та Португалії. Також це стосується тих осіб, які перебували на їх території не менше 7 днів протягом останніх 14 днів.

"Згідно з рішенням уряду, іноземці (крім певних винятків), які прибули із зазначених країн не можуть в'їхати в Україну без негативного результату експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2. Такий тест має бути проведений у пунктах пропуску через державний кордон України", - йдеться в повідомленні.

Кордон, фото: скріншот з відео
Кордон, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Громадяни України (і визначені Постановою КМУ категорії іноземців), які прибули з перерахованих країн також можуть зробити експрес-тест у пунктах пропуску. Без негативного результату такого тесту українці старше 12 років підлягають обов'язковій самоізоляції, обсервації.

Правоохоронці забезпечують супровід осіб, які підлягають обсервації, від зони прикордонного контролю санітарної зони для їх подальшого транспортування до місць обсервації або до закладів охорони здоров'я для їх госпіталізації.

Нагадаємо, раніше Україна посилює в'їзд через дельта-штам коронавірусу: кого не пустять через кордон

Як повідомляє портал «Знай.иа» До уваги заробітчан і туристів: Польща відкриває пропускні пункти з Україною, список правил і обмежень

Також «Знай.иа " писав, що Подорожі за кордоном для українців: куди, з якими тестами та вакцинами пускатимуть