Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість презентував кліп на пісню "Доктор", яким інтригував досить довгий час, кардинально змінивши образ і перефарбувавши волосся.

Так, артист постає у відеороботі в ролі музики-доктора, який присутній на весіллі молодят. Як виявилося, не все на торжестві проходить гладко, наречена відчуває себе нещасною і страждає від побиття нареченого, а також надмірної агресії.

У ролику Віталій зачіпає важливу соціальну тему - абьюз, який нерідко ховається під картинкою нібито ідеальних відносин і ілюзією кохання.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Прем'єра "Доктор"!!!

Посилання на кліп у шапці профілю @vkozlovskiy"

instagram.com/vkozlovskiy/

"...У кліпі дійсно розгорнулася сцена романтичного торжества: з церемоніймейстером, гостями, шампанським і молодятами.

Однак не все так просто і безхмарно, адже новим відео Віталій піднімає гостру соціальну тему - абьюза, який виглядають з боку як ідеальна картинка, але коли всі маски спадають, ілюзія любові руйнується..."