Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася чергова петиція, і стосується вона футболіста збірної країни, який сильно травмувався під час матчу.

Автором даної ініціатива став Данильченко Ігор Сергійович, і як виявилося, він попросив підтримки для молодого українця, якого травмували на футбольному полі.

"Пропоную Президенту України нагородити футболіста збірної України з футболу Бесєдіна Артема Юрійовича державною нагородою орденом "За мужність", за виявлені в матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу-2021 жертовність і мужність, що стало однією з вагомих причин успіху нашої збірної" - сказано в тексті повідомлення.

Петиція на сайті президента, фото: скришот
Петиція на сайті президента, фото: скришот

Петиції потрібно набрати 25 тисяч голосів, як мінімум, щоб президент України Володимир Зеленський її помітив, розглянув, і вже виніс так званий вирок.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

За добу петиції вдалося набрати 137 підписів, і ця кількість стрімко зростає.

Нагадаємо, що Артем Бесєдін отримав свою травму вже під час овертайму, на 98 хвилині. Шведський захисник Маркус Даніельсон необережно відбив м'яч, тим самим влучив Артему Беседіну в колінний суглоб.

Від сильного удару прямою ногою, у футболіста трапилася гіперекстензія в колінному суглобі. Відразу після матчу чоловіка відправили в Україну, де йому провели загальне обстеження.

Лікарі сказали, що він більше не зможе грати в матчах на Євро-2020, і імовірно, термін відновлення займе півроку.

Нагадавши, Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1 - найяскравіші моменти матчу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Англія обіграла Німеччину з рахунком 2: 0 і стала чвертьфіналістом Євро-2020

Також "Знай.ua" писав, Бесєдін розповів, що думає про лікаря "Динамо".