Відома українська актриса Ірина Сопонару, учасниця творчої студії "Жіночий квартал", часто радує своїх шанувальників в соцмережі Instagram свіжими публікаціями.

Цього разу вона розмістила фото зі своєю подругою Віолеттою зі спільного відпочинку на воді. Дівчата позують у відвертих купальниках, гріючись в променях сонця.

"Літня енергія 🌊 ☀️", - зазначила актриса.

На фото Ірини можна розгледіти татуювання на інтимному місці, на підтягнутих грудях, що являє собою "руки Хамса". Такий малюнок позначає древній символ, який гарантує захист від пристріту недоброзичливців. Артистка любить демонструвати своє спортивне тіло підписникам, що абсолютно не бентежить біляву спокусницю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" в гарячій позі стала пані: "Був слухняним?"

Нагадаємо, що Ірина Сопонару затягла Ткача на сінник - новий рівень відносин: "У сімейних труселях...". Цього разу гумористка прилягла на сінник, а поруч примостився Юрій Ткач.

Як повідомляв Знай.uа, подруга Ткача з кварталу Ірина Сопонару показала свій "чоловічий набір": відразу три красеня. Ірина Сопонару опублікувала фото з вечірки в нічному клубі.

Також портал Знай.uа писав, що подруга Ткача Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" прикрила диньки щасливим дружком: "Хоч комусь пощастило". Акторка вирішила показати, як проводить свою неділю на пляжі.