У мережі з'явилася інформація про колишнього голову офісу президента Андрія Богдана і його нову дівчину, які, за даними інсайдера з оточення юриста, зустрічаються вже протягом трьох місяців.

Йдеться про модель і блогершу Карину Тищенко. Вона не дуже часто, проте радує своїх шанувальників всілякими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать практично 50 тисяч чоловік. Про це повідомляє УНІАН у Telegram.

Карина Тищенко, скріншот: Telegram
Карина Тищенко, скріншот: Telegram

На її акаунті багато пікантних знімків, що демонструють її пишні груди. Є ті, де Карина постає в купальнику або зовсім без одягу. А є, хоч і зовсім небагато, фотографії Тищенко в повному вбранні.

Дівчина звикла до жикарного життя, про що свідчать фотографії з її профілю, виходячи з яких можна помітити, що вона багато подорожує, любить дорогу нижню білизну і брендовий одяг.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Карина Тищенко, фото: Instagram
Карина Тищенко, фото: Instagram

Карина Тищенко, фото: Instagram
Карина Тищенко, фото: Instagram

Повідомляється, що колишній глава ОП Андрій Богдан разом з Кариною з'являвся на декількох заходах, включаючи тусовку в п'ятизірковому готелі Titanic Mardan Palacе, розташованому в Анталії, Туреччина. Йдеться про показ мод Ocean fashion show з демонстрацією одягу українських, але маловідомих брендів.

А ось колишня пасія Андрія Богдана зізналася-розлучилися вони через те, що "не зійшлися за гороскопом". Це слова Анастасії Слічної, яка заявила, що у них були класні стосунки, разом вони жили з його чотирма дочками.

Карина Тищенко, фото: Instagram
Карина Тищенко, фото: Instagram

Для них кохана ексглави ОП була феєю.

Нагадаємо, Анна Богдан поруч з "Холостяком" Мішею Заливако повернулася до колишнього чоловіка: "Ухвалити"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако може зустрітися з колишнім Богдан: все ще зберігає фото з весілля

Знай.ua писав, колишній глава ОПУ Богдан полоскотав собі нерви на вулкані: "Треба все спробувати"