Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона передплатників.

Цього разу красуня завітала на радіостанцію "Люкс ФМ", де її змусили надувати кульку, чого вона абсолютно не вміє робити.

Так, кульки надували не просто так. Тіна Кароль, Слава Дьомін і Тетяна Татарченко вирішили креативно підтримати українську збірну з футболу в завтрішньому матчі з Англією на Євро-2020.

Відповідним відео поділилися на сторінці "Люкс ФМ" у соціальній мережі Instagram.

"Ранкове шоу Зарядка на Люкс ФМ і @tina_karol підтримують збірну України в завтрашньому матчі з Англією

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Підтримують, як можуть 🤣 🤣 🤣 🤣 ", - йдеться у підписі до відео.

"Україна вперед!!!⚽ ️ ", "Водії очманіли, що до них летять кульки!", "Водія в шоці...від повітряних кульок, гальмують, боятися пошкодити автотранспорт 😂", "Ну Україна +/- так і грає:))))Але тим не менш,ми віримо в команду✊💪🥇⚽", "Чудовий look. А Збірній перемогу🙌", " УКРАЇНА-УКРАЇНА-УКРАЇНА💛 💙", " Англія, давай досвіданья!! У-К-Р-А-І-Н-А!!!!!", "Дьомін, ну хто в такий вітер набиває кульку?!😮 😮 😮Я тебе покусаю якщо збірна України програє Англії😂", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль топлес прикрила пишні груди руками в рукавичках: "стан закоханості"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Alyona Alyona та інші: українці назвали найвпливовіших зірок шоубізу

Також «Знай.иа " писав, що Тіна Кароль станцювала стриптиз в ліфті: в прозорому боді і на роликах