В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Нещодавно хтось із українців зафіксував величезну чергу перед державною установою. Люди змушені перебувати на вулиці, під дощем через те, що там працює всього кілька людей. А у Львові зафіксували обман у магазині "Руковичка", де на полиці Ціна за кілограм огірків коштує на рівні 12.90, а ваги пробивають овочі дорожче на дві гривні за кг.

Обман в супермаркеті, скріншот: Telegram
Обман в супермаркеті, скріншот: Telegram

Зараз в Інтернеті з'явилося відео з миколаївським кур'єром зі служби доставки Raketa, який вирішив помацати себе за геніталії перш, ніж видати людині доставку.

"У Миколаєві кур'єр зі служби доставки #Raketa виставив свої причиндали перед тим, як видати доставку. #Миколаїв", - йдеться в публікації.

"Позначив чи що?😂 ", "Нікуди нічого він не виставив😐просто почухав. автор м*дак", "Почухати не можна *йця?! Він же не всередину руку засунув!!! А автор м*діла, нехай спробує добу відкатати на мотоциклі, і подивлюся на нього, як він до *єць за весь час не доторкнеться!!!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Telegram (Кур'єр і геніталії)
Коментарі, скріншот: Telegram (Кур'єр і геніталії)

Нагадаємо, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі

Як повідомляв "Знай.ua", українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганув"

Знай.ua писав, українці годинами стоять у черзі під дощем, щоб "вистраждати" довідку: "Діджиталізація, говорите?"