Зіркова пара з шоу "Холостяк" Михайло Заливако та Анна Богдан мають величезну аудиторію шанувальників, які стежать за їхнім життям у соцмережі Instagram. Цього разу дівчина вирішила відповісти фанатам на особисті питання.

У stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона залишила спеціально віконце, де шанувальники могли питати все те, чого душа забажає, і одне з питань стосувалося вагітності дівчини.

"Ви вагітні? Читала статтю про вас, І чула, що ви вагітна? Я вже вдруге питаю вас, можете мені відповісти?"- прозвучало питання.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Ганна Богдан одразу ж опублікувала нову stories, де особисто відповіла на запитання, яке так цікавить автора. Вона не має уявлення про те, де шанувальники могли почути про можливу вагітність, але все-таки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Навіть якщо і так - я не зобов'язана відразу це виносити на публіку" - прозвучала відповідь.

Тобто, переможниця не спростувала дане твердження, але і не підтвердила. Чи Правда це, покаже лише час, а будувати здогади немає сенсу.

Далі, жінка вирішила розповісти, чи спілкується вона зі своїм колишнім чоловіком Андрієм Богданом - колишнім главою офісу президента України. Як виявилося, що вони не спілкуються, і більше того, вона ніколи не підтримувала стосунки зі своїми колишніми молодими людьми.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Анна не бачить в цьому сенсу, так як, люди прийняли рішення розлучитися, і їх більше нічого не пов'язує. А навіщо після цього спілкуватися, і тим більше дружити. А ось прізвище колишнього чоловіка вона залишила тому що багато проблем зі зміною документів, потрібно міняти все.

Нагадаємо, Анна Богдан готова кинути "Холостяка" Заливако: "Він рахує гроші"

Як повідомляв Знай.ua, " Холостяк" Заливако зловив кохану на крадіжці: не змогла тихо втекти

Знай.ua писав, Юля "Зайка" з "Холостяка" заговорила про кохання і показала свою дірочку