Переможниця 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако Ганна Богдан вирішила тимчасово перейти в спілкуванні на українську мову.

Про це дівчина розповіла у своїх Insta-stories.

Відомо, що обраницею 11-го Українського "Холостяка" Михайла Заливако стала колишня дружина екс-глави ВП Ганна Богдан. Ще в ході проекту телеглядачі дізналися, що сама дівчина з Києва і працює турагентом, а розмовляє вона виключно російською мовою в побуті. Хоча, можливо, Андрій Богдан піднатоскав колишню дружину у володінні рідною мовою.

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

Однак, нещодавно Ганна Богдан вирушила зі своєю колишньою конкуренткою Джесікою Чеги в Одесу на захід, де її наздогнала трансформація. Оскільки її подруга живе на Закарпатті, то й розмовляє виключно українською мовою. Так, кілька днів, проведених у товаристві Джесіки, змусили Ганну заговорити рідною мовою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На камеру Ганна Богдан вимовила кілька фраз, розповівши, що саме завдяки колишній конкурентці почала розмовляти українською. Вона попросила шанувальників оцінити її навички володіння рідною мовою, а також поцікавилася в українців, яку мову вони частіше використовують у побуті: російську чи українську.

Сторіс Анни Богдан / скріншот
Сторіс Анни Богдан / скріншот

Сторіс Анни Богдан / скріншот
Сторіс Анни Богдан / скріншот

Сторіс Анни Богдан / скріншот
Сторіс Анни Богдан / скріншот

Варто відзначити, що Ганна Богдан кількома годинами раніше показувала шанувальникам дивовижне перевтілення для важливого заходу в Одесі, куди вирушила з Джесікою Чеги. З яскравим макіяжем і рівним волоссям вона ввергла українців в шок, оскільки її було буквально не впізнати.

Нагадаємо, що Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка":"вилита Юля Зайка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако спантеличив українців дивним зізнанням:"пожартував, коли вибрав Богдан".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан показала результат перевтілення зі своєю колишньою суперницею Джесікою Чеги.