Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Ще недавно знаменитість розповідала про свій головний інтерес в житті, яким стали різні можливості, їх пошук, включаючи бажання розвиватися, знаходити більше часу для дитини, і становлення більш щасливою і багатогранною.

Ксенія Мішина, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина, скріншот: Youtube

А зараз Ксенія опинилася перед постером продовження забавного мультфільму "Бос-молокосос" і заявила про ще одну мрію, що стала реальністю. Мішина подякувала команді за участь і запросила українців в кінотеатри, щоб розділити настрій з сімейною мульт-комедією.

"Скажу вам це настільки цікаво сидіти в кінотеатрі, дивитися мультик і чути свій голос на великому екрані. Ще одна маленька мрія стала реальністю:) Дякую всю команду :) і гоу в кінотеатри всією сім'єю, тому що там приголомшливий настрій разом з "Бебі Бос 2. Сімейний бізнес". Хто дивився, дізналися кого я озвучую? Пишіть🙏👇❤️", - пише Ксенія Мішина в публікації.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Instagram
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Ти озвучувала їх маму❤️", "Це дуууже круто!🔥 Завтра підемо з сім'єю дивитися цей мульт! Впевнена буде дуже цікаво! Адже Мультик з улюбленою актрисою я ще не бачила😍 тільки кіно)", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина задумалася про дітей: поки Еллерта немає поруч

Як повідомляв "Знай.ua", Эллерт змусив "Холостячку" Мішину гавкати через їжу: аж страшно

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина зізналася, як продовжує щастя з Еллертом: "Обидва дуже залежний"