Сьогодні, в суботу, 3 липня 2021 року, о 22:00, пройде найважливіший матч української збірної на цьому чемпіонаті Європи проти Англії.

Гравці під проводом Андрія Шевченка просто зобов'язані перемогти англійців і помститися їм за той незабитий гол на Євро-2020. Відомо, що поєдинок пройде в Римі з німецькою бригадою арбітрів. Головний суддя-Фелікс Брих, а допомагати йому будуть Марк Борш і Штефан Лупп.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Зараз жителі Великобританії продовжують з усім спокоєм говорити про перевагу Англії над Україною, а також переходити на необґрунтовані образи, як це зробила телеведуча британської програми GMB (Good Morning Britain) Кейт Гаррауей.

Вона дозволила собі дивний коментар з приводу ігрової форми нашої збірної, порівнявши її з брудною плямою.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

"Не знаю, чи добре ви бачите, але на передній частині вашої футболки є карта. Її важко розгледіти. Це схоже на футболку, яку мій син піднімає з підлоги і вважає, що вона ще не дуже брудна. Це трохи схоже на брудну пляму. Ну ви розумієте, про що я, ну схоже ж трохи", - заявила вона.

Збірна України, кадр з відео: YouTube
Збірна України, кадр з відео: YouTube

Посол України у Великобританії Вадим Пристайко був на цьому шоу, проте нічого не сказав на адресу ведучої щодо її висловлювання. Він лише зазначив, що українці схвильовані перед матчем, так як збірна вперше опинилася в 1/4 фіналу Євро-2020.

А жителі Англії вже встигли поставити запитання Кейт Гаррауей, чи уявляє вона, що станеться у випадку, якщо послу Великобританії скажуть подібне, що їхня держава виглядає як пляма на футболці.

Кейт Гаррауей, скріншот: Youtube
Кейт Гаррауей, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Україна - Англія: матч 1/8 в Римі з "мстивими" арбітрами з Німеччини, де і у скільки дивитися

Як повідомляв "Знай.ua", Довбик не єдиний "герой" на Євро-2020? Вболівальники вимагають нагородити Бесєдіна орденом "За мужність"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський терміново зв'язався зі збірною України перед матчем з Англією на Євро-2020: "Сьогодні на полі з вами"