У мережі з'явилася нова схема обману, яку реалізовують від імені АТБ. Там роздають подарункові карти на 10 тисяч гривень. У чому ж сенс.

Шахраї вирішили в черговий раз збагатитися на довірі клієнтів до магазинів АТБ, тому, вирішили запустити розсилку повідомлень з розіграшем подарункової карти на суму в 10 тисяч гривень.

Такої акції, як ви здогадалися, насправді немає, однак, багато було тих, хто все ж повівся.

АТБ, скріншот: Youtube
АТБ, скріншот: Youtube

Користувачам в соціальних мережах почали приходити повідомлення про те, що ті отримали подарункову карту на велику суму, і велася вона нібито від мережі супермаркетів АТБ.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Пояснили шахраї такий щедрий подарунок нібито 30-річчям магазину, і переходячи за посиланням, людина потрапляла на сторінку з опитуванням. Природно, ніхто потім нічого не отримував.

СЕО компанії Борис Марков, коли дізнався про це неподобство, не став мовчати, а різко відповів.

"Цинізм і нахабство поширення даної шахрайської схеми просто зашкалює. Прикриваючись нашим проектом по впровадженню платіжної картки "АТБ-Pay", йде просто масовий, тотальний обман наших клієнтів і партнерів " - сказано в повідомленні.

При цьому, він зазначив, що досить складно тепер знайти тих самих злочинців, але, карма повертається, вважає Борис Марков.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Керівництво компанії ще раз відповіло, що роздача подарункових карт - брехня. Вся інформація стосовно акцій та інших бонусів з'являється на офіційному сайті компанії, або ж на сторінках в соціальних мережах.

Нагадаємо, що українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..."

Як повідомляв Знай.uа, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом.

Також портал Знай.uа писав, що в АТБ українцям запропонували дивне" прозоре " масло