Відомий український рок-музикант і фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук має чимало шанувальників. Тому аби бути з ними ближчим у своїх соцмережах він ділиться з ними новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Цього разу у своєму фейсбук Олег Сабчук розповів, що у рамках завершення великої велоподорожі через всю Україну під назвою "НЕалежний" у Луцьку відіграв концерт. Варто зазначити, що концерт відомого музиканта відбувся в замку Любарта.

Фото зі сторінки Олега Собчука
Фото зі сторінки Олега Собчука

"Дякую друзям, що приїхали підтримати! Тоня Матвієнко Alexander Lozovski Олександр Положинський. І звісно ж Iurii Tyra за якісну організацію цього концерту й туру #НЕзалежнийвелотур взагалі", - написав Олег Собчук.

Фото зі сторінки Олега Собчука
Фото зі сторінки Олега Собчука

Варто зазначити, що велозаїзд Олега Собчука, стартував 8 червня, і пройшов по всій Україні і завершився в Чоп на Закарпатті. Відстань склала 2 тис. 151 км.

"Аж не віриться, що все закінчилося і цілі досягнуто.. Ще не прийшов до тями якщо чесно.. Дякую! незалежнийвелотур 2155км", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна зачарувала їх з Сергієм красенем-сином: "Татова копія". Сніжана Бабкіна зворушила шанувальників знімком з маленьким Єлисеєм.

Як повідомляв Знай, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика: "Це не по-чоловічому"

Портал "Знай.ua" повідомляв, Наталя Сумська згадала першу зустріч з чоловіком: "Познайомили і посватали відразу, та що ж таке!". Актриса розповіла про те, як вона зараз живе