Відомий на весь світ український боксер підтримав українську збірну перед важливим матчем. Спортсмен записав ролик зі зворушливою промовою.

Новий пост з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram, і він там підтримав словесно українську збірну з футболу, яка зіграє вирішальний матч проти Англії.

Віталій Кличко каже, що люди постійно його запитують, що він думає з приводу сьогоднішнього матчу, який пройде в італійській столиці в Римі.

"Я б ні за що не упустив цього. Якщо що і потрібно упустити, то я сподіваюся, що це буде воротар збірної Англії, коли м'яч влітає в сітку!» - каже в ролику чоловік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також, боксер закликав усіх подивитися матч, і вболівати за країни, яким вдалося дійти до цього етапу, адже це весело.

Не можна не відзначити того факту, що чоловік надів футболку з форми збірної України, що вже говорить про його серйозну налаштованість вболівати за рідну збірну.

Володимир Кличко побажав дачі обом командам, зокрема, жовто-синім.

Нагадаємо, що перед цим, мер Києва Віталій Кличко також висловився стосовно майбутнього матчу. Він зазначив, що як колишній спортсмен, прекрасно розуміє це хвилювання, особливо, тренера Андрія Шевченка, адже, на нього покладають великі надії.

Матч між збірною України та Англії відбудеться на стадіоні в Римі, і почнеться він о 22:00 за київським часом. Результат визначить, яка з команд опиниться в півфіналі.

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав, що відбувається в Римі перед матчем з Англією

Як повідомляв портал Знай.ua, у МЗС пояснили правила в'їзду до Італії перед матчем Україна-Англія: хто зможе хворіти. У Міністерстві закордонних справ України дали настанови

Також Знай.ua писав, Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1 - найяскравіші моменти матчу.