Популярний український дизайнер Андре Тан має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. На цей раз він вирішив порадувати фанатів не тільки красивим фото, але і обговоренням психології дорослішання.

Андре Тан опублікував нове фото і розповів, чому люди люблять тих, хто погано з ними звертається.

На опублікованому знімку можна побачити Андре Тана, який позує на пляжі, На сонячному курорті. Модельєр зробив селфі біля Пальми на тлі моря. З одягу на ньому можна помітити білу кепку з синім символом і блакитну сорочку.

Публікація Андре Тана: Instagram
Публікація Андре Тана: Instagram
Публікація Андре Тана: Instagram

У підписі до публікації Андре Тан вдався в міркування про те чому люди люблять тих, хто з ними погано звертається. На думку дизайнера корінь проблеми лежить в батьках, які погано поводяться з дітьми. Адже останні підсвідомо копіюють їх поведінку, що призводить до психологічних травм в майбутньому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Чому ми продовжуємо любити тих, хто погано з нами поводиться? Моделі поведінки з партнером ми переносимо з дитинства. Точніше ми відтворюємо в парі ті відносини, які склалися у нас з батьками. Спілкуючись з батьком, дитина поступово вбирає його способи поведінки, реакції, відповіді на різні ситуації. Але що якщо батько поводиться з дитиною погано? Дитина буде погано поводитися з собою. Парадоксально, але це ще сильніше прив'язує його до батька. А подорослішавши, ці обділені любов'ю люди будуть чіплятися за кого попало, не особливо піклуючись про людські якості своїх партнерів. Тому що страх бути кинутим занадто великий. Чому дорослий робить такий вибір? Адже у дитини немає іншої сім'ї, він не може відвернутися від поганого батька. А дорослий може вибирати серед безлічі інших людей. Однак можливість вибору для такої людини-лише видимість. Щоб вибирати, потрібен критерій, уявлення про бажане. Але таке уявлення у того, хто виріс в токсичній атмосфері, спотворене. Причина повернення до того, хто погано з нами звертається, зовсім не жага страждань, а власне уявлення про любов, яке склалося в дитинстві. Дитина нічого не знає про те, як батьки «повинні» ставитися до дітей. Він знає тільки те, як ставився до нього його батько. Це і стає для нього еталоном любові." - написав Андре Тан.

Публікація Андре Тана: Instagram
Публікація Андре Тана: Instagram
Публікація Андре Тана: Instagram

Публікація Андре Тана: Instagram
Публікація Андре Тана: Instagram
Публікація Андре Тана: Instagram

Нагадаємо, що Дорофєєва в крихітному бікіні видала рецепт вечері для ледачих: "Готова продати душу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма з дружиною показали, Хто зверху: не посоромилися навіть камер

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль ледь не осоромилася з кулею в роті: "Давай, дуй нормально"