Зараз в самому розпалі сезон кабачків. З цього овоча можна приготувати різну кількість смачних страв. Одним з них є човники з кабачків.

Кабачки за цим рецептом виходять ніжними, соковитими і шалено смачними. Ця страва відмінно підійде як на звичайний день, так і на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Молоді кабачки-3 шт
  • Куряче філе-400 г
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт
  • Болгарський перець-0,5 шт
  • Помідор-0,5 шт
  • Кріп - 1 пучок
  • Часник-2-3 зубчики
  • Сметана-3 ст. л
  • Сир - 100 г
  • Сіль, чорний перець, червоний перець, паприка
  • Рослинна олія

Приготування:

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Миємо кабачки і розрізаємо їх уздовж навпіл. Ложкою дістаємо всю м'якоть. Відправляємо кабачки запікатися в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах.

Дрібно нарізаємо м'якоть кабачків, куряче філе, перець, цибулю, помідор і кріп.

Ставимо сковороду на вогонь і наливаємо в неї рослинне масло, далі обсмажуємо філе, після чого додаємо цибулю і обсмажуємо все разом близько 5 хвилин. Додаємо сіль і спеції за смаком.

Після цього до курки і цибулі додати болгарський перець, помідор, кріп і подрібнений часник. Все перемішуємо і смажимо ще пару хвилин.

Тепер в сковороду відправляємо м'якоть кабачків і готуємо ще пару хвилин після чого додаємо сметану і тушкуємо все кілька хвилин.

Човники викласти у форму для запікання і змастити їх маслом. Далі викладаємо на човники начинку. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 5 хвилин.

Нагадаємо, раніше Ідеальне лечо з помідорів і солодкого перцю: ваші рідні будуть в захваті. Його приготування не забере у вас багато часу, зате його смак і неповторний аромат буде радувати вас в холодну пору року

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Закуска дуже смачна і проста в приготуванні.

Також «Знай.иа " писав, що Євген Клопотенко "познущався" над кабачками: "Це б * яха, емейзинг"