Михайло Заливако розповів про свою хворобу. Відповідні пости з'явилися в сторіз його соціальної мережі.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість підписників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Там він публікує різні фотографії з життя з Ганною Богдан, А також ділиться своїми думками.

Нещодавно Михайло Заливако зізнався підписникам, що він захворів. У своїй хворобі він звинувачує в першу чергу Кондиціонер.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Хочу передати привіт всім кондиціонерам і спеці, тому що воно зробило свою справу і у мене перед Харковом захворіло горло. Почав щось лікувати, воно спустилося нижче, в результаті у мене такі цікаві голоси
, — розповів він.

2 липня Залвівако брав участь у передачі"Хто зверху". Як зазначив "Холостяк", він був змушений напитися різних жарознижуючих засобів і на передачі він ледь розмовляє.

"Вчора на "Хто зверху" я думав помру, бо я напився всякого, щоб мене не жарило", - повідомив він

. Також Михайло Залівако дав пораду людям, які намагаються боротися з літньою спекою за допомогою кондиціонера.

Хочеться дати пораду людям, які їздять з кондиціонерами: ставте на 22-23. Тому що 18-це не працює
, - зізнався він.

Бізнесмен зазначив, що у нього ГРЗ, хоча перший раз він подумав, що знову підхопив коронавірус.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.