Відома турецька актриса, модель і зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

Відомо, що 27-річна красуня будує відносини з партнером по серіалу "Постукайся в мої двері" актором Керемом Бюрсіном.

Цього разу актриса опублікувала чорно-білий кадр, на якому приміряла абсолютно новий для себе образ. Ханде перетворилася на пінап-герл у фотосесії для турецького VOGUE.

Так, красуня сидить за столиком, на якому недбало розкинуті малюнки, а в руці у неї олівець, яким за задумом автора знімка, Ерчел намалювала дані начерки.

Дівчина одягнена в картатий міні-комбінезончик, а на голові у неї намотаний рушник з якого стирчить кучерявий чубчик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Всього за добу публікація Ханде Ерчел набрала 2,2 мільйона лайків і 16 тисяч коментарів від захоплених фанатів.

Нагадаємо, раніше Зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Бюрсін показав свою солодку дитину: "Папочка". Актор опублікував миле фото з дівчинкою-актрисою Майєю Басоль, яка грає в серіалі його дочка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Красуня з серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел дала себе покусати: ось вона-любов. Актриса порадила триматися поруч з людьми, які сяють немов сонечко

Також «Знай.иа " писав, що Султан Сулейман з "чудового століття" стане багатодітним батьком, дружина Халіта Ергенча щаслива. Радісною новиною поділилася актриса і дружина Ергенча Бергюзар Корель. Актриса опублікувала відповідний пост на своїй сторінці в Instagram.