Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. І зараз, хоч і не особисто від глави держави, стало відомо, що він прибув до Одеси, щоб взяти участь в торжестві на честь Дня Військово-морських сил України (ВМС ЗСУ).

Володимир Зеленський, скріншот: Facebook
Володимир Зеленський, скріншот: Facebook

Зараз Володимир Олександрович знаходиться на причалі Одеського морського вокзалу з присутніми там кораблями національного флоту і країн НАТО, що беруть участь у навчаннях "Sea Breeze-2021".

Разом з президентом України, в морське місто прибули прем'єр-міністр Денис Шмигаль, Генеральний прокурор Ірина Венедиктова і Глава офісу Президента Андрій Єрмак. Президент подякував особовому складу та ветеранам ВМС ЗСУ, від імені українського народу, за вірність присязі та службу.

Володимир Зеленський, фото: Telegram
Володимир Зеленський, фото: Telegram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Спасибі вашим матерям, вашим дружинам і дітям за підтримку. Бажаю всім вам і вашим родинам здоров'я, благополуччя, миру, злагоди і віри в нашу перемогу", - додав Володимир Зеленський.

Під час заходу, глава держави розповів про поліпшення українських ВМС. Зокрема, про подальше отримання турецьких безпілотників Bayraktar, якими будуть керувати українські військові, що проходять зараз навчання в Туреччині.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "зачепився" за бійку і натхнення після програшу України на Євро-2020: "Ви довели"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель відверто розповіла про свою книгу: "Не можна залишатися позитивним героєм"

Знай.ua писав, Володимир Путін захотів зміцнити "братські зв'язки" з українцями: "Захист історичної правди"