Для всіх шанувальників української музики з'явилися доволі цікаві новини. В українській столиці в період з 5 по 11 липня пройде фестиваль "Atlas Weekend", де всіх охочих розважатимуть зірки естради та молоді виконавці.
Цього разу, можливо, не" хедлайнером", але точно зірковим гостем стане співаючий ректор Михайло Поплавський, який вже опублікував запрошення на захід.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

Публікація Михайла Поплавського, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Поплавського, скріншот: Instagram

"Вже 5 червня в понеділок і 6 липня у вівторок зустрічаємося на Atlas Weekend. О 19:00 чекаю на кожного. Знімай мій виступ на @atlasweekend або дивись трансляції на телеканалі М1, відзначай мене і отримай грошові призи!", - пише у себе в Instagram Михайло Поплавський.

Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail/
Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail/

За публікацією можна зрозуміти, що українців дійсно порадують багато зірок. Тут будуть: Аліна Гросу, Потап зі своїми "Mozgi", Анна Трінчер, Тамерлан і Олена, Karta Svitu, Солоха і багато інших.
Михайло Поплавський нещодавно публікував в мережі ролик, в якому заявив, що подарує українцям цілий мільйон. І зараз ректор КНУКіМ нагадав, що будуть грошові призи. Для цього учасникам необхідно відзначити "юного орла" Поплавського в своїх Stories і "чекати дива".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще