Співачка МакЅим до останнього моменту не надто часто ділилася будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 530 тисяч осіб.

Останнім часом весь світ знаходиться в завмиранні, бо вже довгий час виконавиця знаходиться в штучній (медикаментозної) комі, і раніше була підключена до штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Однак згодом ситуація погіршилася, стан був стабільний, але без поліпшень. А потім стало відомо, що у Марини Максимової вражені 80% легенів, тому її перевели з ШВЛ на ЕКМО - спосіб тимчасової підтримки функції легенів і серця.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

Зараз представник преси Антон Красовський заявляє, що справи йдуть вкрай погано. Виживаність в такому випадку становить всього 2 відсотки, тому з імовірністю 98% співачка помре.

Подібне висловлювання обурило Ксенію Бородіну, яка підкреслила, що не можна перебувати в світі, в якому відбувається відчайдушна боротьба за життя, а якийсь журналіст намагається "поховати" зірку.

Вона розлютилася, так як людина без медичної освіти зовсім не зобов'язаний озвучувати будь-які прогнози, не маючи ніякого відношення до тяжкохворої виконавиці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ксенія Бородіна, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Бородіна, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, невдалі шлюби, страшна аварія і алкоголізм: яким було життя кумира мільйонів МакЅим до хвороби

Як повідомляв "Знай.ua", співачка МакЅим на межі життя і смерті: ШВЛ в комі не допомагає, легені вражені майже на 100%

Знай.ua писав, співачка МакЅим досі не вийшла з коми, помічник артистки зробив термінову заяву: "Поліпшень немає"